Adgangskontroll

Anleggsikring av din byggeplass

Ingen skjulte kostnader

Ingen lisenskostnader. Ingen bindingstid. Ubegrenset antall brukere og kortpasseringer.

Alltid på nett

Vår Adgangskontroll er på nett via mobilnettet. Dette gjør at du alltid har tilgang til en oppdatert mannskapsliste. Trenger ingen installering av programvare.

Bruk og montering

Monteringsveiledning medfølger, slik at du kan montere selv. Vi vil både kunne bistå eller være behjelpelig med totalintegrering. Vår Adgangskontroll er kompatibel med gyldig HMS-kort og besøkskort fra Infotech.

Bygget for nordisk klima

Tåler alt av vær og vind. Kan monteres både utendørs og innendørs.

Adgangskontroll fra Infotech kan kombineres med:

Ikon av kjøreport

Kjøreport / skyvegrind

Ikon av rondell

Rondell / Rotasjonsgrind

Ikon av en dør

Dører

Leiepris per mnd.

Vi vet at alle våre kunder har ulike behov. Derfor vil pris variere ut ifra prosjektets lengde og størrelse. Spør oss om hvordan vi kan tilpasse oss din bedrift.
Adgangskontroll i regnet

Inkludert i prisen

– Fri tilgang til mannskapslisten 6 mnd. etter prosjektslutt
– Fri tilgang til timelister og rapporter
– Pris basert på leie per prosjekt, derav ingen bindingstid
– Fri support per tlf. og e-post (hverdager mellom 08:00–16:00)

Besøkskort

Ved behov kan din bedrift enkelt kjøpe besøkskort hos oss. Disse er tilpasset våre systemer. Kortene leveres med ønsket logo og egen nummerserie for din bedrift, og gir mulighet for enkel registrering av besøkende. Be oss om pris på våre besøkskort.

Infotech besøkskort

Samarbeidspartnere

Infotech har samarbeid med Garda Anleggsikring som tar i bruk det beste fra hverandres produktsortiment for å kunne tilby en totalløsning for adgangskontroll og anleggsikring. Garda Anleggsikring leverer helhetsløsninger for sikring av bygge- og anleggsplasser. Vår Adgangskontroll er utviklet og tilpasset for deres produkter slik at disse passer perfekt sammen og kan da leveres ferdig montert. Garda leverer til hele landet, og tilbyr rask levering, et bredt sortiment og gode priser.

Infotech har samarbeid med Allsikring AS. De er en totalleverandør innen midlertidig og permanent områdesikring. Leverer adgangskontroll for både personell og kjøretøy til bygg- og anleggsplasser. Har lang erfaring og kan skreddersy totalløsninger etter kundens ønske. Allsikring selger, monterer og tilbyr service på alt av personalporter, rotasjonsgrinder, skyveporter, bommer og hurtig foldeporter som knyttes til Infotech adgangskontroll. De har gode priser, kort leveringstid og god kapasitet til å bistå kundene.

Mer om Adgangskontroll

Våre løsninger for adgangskontroll gir deg på en effektiv og enkel måte oversikt over hvilke personer som er på byggeplassen til enhver tid. I tillegg innfrir det krav om føring av elektronisk mannskapsliste.

Er du ute etter anleggsikring av din byggeplass? Adgangskontroll gjør det enkelt å holde styr på hvem som skal ha adgang til ditt anleggsområde.

Referanser

Har bare positive tilbakemeldinger til Infotech. Responstiden er fantastisk, det at vi kan ringe direkte til kundebehandleren gjør ting mer effektivt. Adgangskontroll og Byggekortleser er veldig stabile. Skulle det være noe feil, er dere rask med å bytte/fikse dette.
Rolf Hellevang
LAB Entreprenør
Adgangskontroll funksjonen fra Infotech med en rondell er det eneste som fungerer optimalt på en byggeplass. Stort pluss at man kan sjekke hvem som er på byggeplassen via mobilen!
Jonas Johansen
A Bygg
Veldig god oppfølging av support på alt fra bestilling av adgangskontroll, byggekortlesere og oppretting av mannskapslister, til støtte på web-hotell-løsningen. Kort responstid og veldig fin serviceinnstilling, opplever alltid imøtekommenhet.
Ragnhild Brækhus
J.I. Bygg AS
LAB logo
BRG logo
Econor Logo
J. I. Bygg AS logo
Skanska logo
BundeBygg logo
Brødrene Ulveseth AS logo