ITBASE

Et dokument- og kvalitetsikringssystem som alle klarer å bruke

Webhotell

ITBASE kvalitetssikrer og minimerer risiko for feil og misforståelser underveis i byggeprosessen.

Alltid oppdatert

ITBASE er et webbasert program som sikrer at data til enhver tid er oppdatert og tilgjengelig for de som skal ha tilgang. Daglig backup sikrer at alt blir forsvarlig lagret.

Full oversikt

Med tilleggsmodulen for endringsvarsler og ordrer, kan du holde full oversikt over alle endringer i systemet.

Kompatibelt

Alle våre produkter kan integreres i hver enkelt prosjektweb.

Grunnpakken inkluderer

– Ferdig oppsatt prosjektmal
– Ubegrenset antall brukere
– Ubegrenset serverplass
– Daglig backup
– Valgfritt domene
– Brukerdokumentasjon
– Opplæringskurs
– Fri support

Fast leiepris per måned

– Pris basert på prosjektverdi
 Ingen oppstartskostader
– Ingen uforutsette kostnader
– Vi gir rabatt ved bruk av flere prosjekter
Ta kontakt for pris til ditt prosjekt!

Funksjoner

Ved hjelp av smarte funksjoner i en ITBASE Prosjektweb har man alltid tilgang til:

– Anbudshåndtering
– Rapporter
– Tilgangskontroll
– Aktuelle tegninger
– Siste revisjon av dokumenter og tegninger er alltid lett tilgjengelig og kan da enkelt skrives ut on-site, eller bare vises rett på nettbrett, mobil e.l. Dette er noen av funksjonene brukere av ITBASE verdsetter aller høyest.

Moduler

Infotech AS har utviklet flere nyttige tilleggsmoduler som utvider funksjonaliteten til ITBASE.

Elektronisk mannskapsliste

Det er enkelt å integrere mannskapslistene fra ChkBox App, Byggekortleser eller Adgangskontroll direkte inn i ITBASE Prosjektweb. Man får da full oversikt over hvem som befinner seg på byggeplassen til enhver tid.

Endringsvarsel/ordre

Med tilleggsmodulen for endringsvarsler og ordre kan du holde full oversikt over alle endringsjobber i systemet. Du får full kontroll over kostnader ved endringene samt historikk over all kommunikasjon. Modulen er utviklet i samarbeid med Helse Bergen DTD Prosjektkontoret.

Notis-system

Med notis-systemet kan du lage nyhetssider hvor du kan legge ut nyheter og nyttig informasjon. Du kan styre tilgangen til nyhetssidene på samme måte som mapper i ITBASE slik at de kan være synlig for alle uten innlogging, eller bare for bestemte brukergrupper som er logget inn i ITBASE.

Mer om ITBASE

ITBASE er et dokument- og kvalitetssikringssystem som skaper trygghet og struktur. Det unike med dette systemet er at du samler alle dokumenter som er tilknyttet et byggeprosjekt i en felles portal, noe som gjør at du enkelt reduserer byggekostnadene. Videre vil alle deltakerne tilsluttet et prosjekt alltid ha tilgang til oppdaterte tegninger og andre dokumenter.

ITBASE er designet med brukervennlighet i fokus. Målet er at alle, uavhengig av datakunnskaper, enkelt skal kunne bruke det.

Referanser

Vi har brukt ITBASE Prosjektweb på store og små prosjekter, og fungerer utmerket til å dele informasjon både internt og eksternt.
Åge Berg
Innkjøpsleder, Entreprenørcompaniet Nord AS
Jeg synes ITBASE er brukervennlig og at det er lett å lære opp nye brukere. Det er positivt at ITBASE har funksjonene «Vis logg over nedlastinger», «Sist innlogget», «Historikk» og «Rapporter». Bemanningsliste ivaretar alle krav til digital mannskapsregistrering.
Anna Bakke
Byggmester Markhus AS
Jeg har brukt Infotech sin prosjektweb på flere prosjekt og er meget godt fornøyd med produktet. Veldig godt fornøyd med service innstillingen til folkene som jobber der.
Lars-Petter Smidt
Overingeniør Haukeland Universitetssykehus
LAB logo
Helse Bergen Haukeland Universitetssjukehus logo
Skanska logo
Brick logo

Spørsmål og svar

ITBASE er et webhotell for byggeprosjekter – en portal på nettet der alle dokumenter og tegninger tilknyttet et byggeprosjekt deles mellom alle som deltar i prosjektet.

Du slipper kostnadene med å administrere et tegnings- og dokumentarkiv. Du unngår feil som skyldes bruk av gamle tegninger – siste versjon er alltid tilgjengelig på webhotellet. Det gir en dramatisk reduksjon av utskriftskostnader siden en stor del av tegningene kan skrives ut på byggeplass ved behov. Du eliminerer utskrift av tegninger i forbindelse med anbud – tegningene kan lastes ned fra webhotellet. Du sparer tid – endringer er tilgjengelig for alle aktører umiddelbart. For et byggeprosjekt på kroner 50 millioner som varer ett år kan besparelsene være på flere hundre tusen kroner. Jo større prosjekt, jo større besparelser.

ITBASE er enkelt å bruke, og du trenger ingen forkunnskaper. Vi har fått flere tilbakemeldinger fra våre kunder om at de er meget fornøyd. Mange av våre kunder som har brukt andre systemer uttaler at de foretrekker ITBASE. Dette fordi ITBASE er skreddersydd for byggeprosjekter og har ingen overflødige funksjoner. Man trenger ikke lære seg nye måter å tenke på. Alle som har brukt en datamaskin før klarer å bruke ITBASE uten opplæring. Det er svært enkelt å administrere tilgangskontroll, også på tvers av prosjekter. ITBASE er under kontinuerlig utvikling og blir stadig bedre. Nyttige tilleggsmoduler kan tas i bruk uten ekstra kostnader. Kostnadene er forutsigbare, samme pris pr måned gjennom hele prosjektperioden – uavhengig av antall brukere og datamengde.