Byggekortleser

Elektronisk mannskapsliste

Ingen skjulte kostnader

Ingen lisenskostnader. Ingen bindingstid. Ubegrenset antall brukere og kortpasseringer.

Alltid på nett

Alltid på nett via mobilnett. Alltid tilgang til oppdatert mannskapsliste. Trenger ingen installering av programvare.

Enkel bruk og montering

Ingen opplæring nødvendig. Monter leser på vegg og plugg i strømstøpsel. Enkelt og greit! Kompatibel med gyldig HMS-kort og besøkskort fra Infotech.

Bygget for nordisk klima

Tåler vær og vind. Kan monteres både utendørs og innendørs.

Fra kr 699,- per mnd

Vi vet at alle våre kunder har ulike behov. Derfor vil pris variere ut ifra prosjektets lengde og størrelse. Spør oss om hvordan vi kan tilpasse oss din bedrift.
Byggekortleser i regn

Inkludert i prisen

– Fri tilgang til mannskapslisten 6 mnd. etter prosjektslutt
– Fri tilgang til timelister og rapporter
– Pris basert på leie per prosjekt, derav ingen bindingstid
– Fri frakt. Vi sender som bedriftspakke, dør til dør
– Fri support per tlf. og e-post (hverdager mellom 08:00–16:00)

Besøkskort

Ved behov kan din bedrift enkelt kjøpe besøkskort hos oss. Disse er tilpasset våre systemer. Kortene leveres med ønsket logo og egen nummerserie for din bedrift, og gir mulighet for enkel registrering av besøkende. Be oss om pris på våre besøkskort.

Infotech besøkskort

Mer om Byggekortleser

Vi utvikler og produserer fullt og helt våre egne produkter. Det gir oss en unik mulighet til å være tett på våre kunder ved hjelp og support. Man kan enkelt returnere leser dersom den ikke står til forventningene. Retur innen tre uker er gratis.

Med vår Byggekortleser oppfyller man enkelt kravene fra Arbeidstilsynet for bygg- og anleggsbransjen. Det gjør arbeidsdagen trygg og sikker. Med gyldig HMS-kort, sammen med Byggekortleser fra Infotech, gir det din bedrift full kontroll på den elektroniske mannskapslisten. Enkelt og greit!

Referanser

Vi har brukt Byggekortleser fra Infotech en god stund nå, og jeg må si det letter hverdagen vår betraktelig! Nettsidene er meget enkle og oversiktlige, og det går raskt å hente ut mannskapslister og timer på prosjektet. Tommel opp!
Tomas André Sæter
Block Watne AS avd. Romerike
Infotech's kortleser dekker fullt ut vårt behov for elektronisk innregistrering på våre anlegg. Supplert med app løsningen er dette et ypperlig verktøy.
Heikki Smestad
BetonmastHæhre Anlegg
Vi har tatt i bruk deres system på flere av våre anlegg. Dette systemet fungerer meget bra. Lett å få ut rapporter og lett å holde kontrollen. Våre underentreprenører gir oss samme tilbakemelding, at dette er lettfattelig og greit.
Pål Aarvåg
Ruta Entreprenør AS
Ruta entreprenør logo
LAB logo
Realbygg Logo
Drogseth Blikkenslager AS logo
BundeBygg logo
J. I. Bygg AS logo

Spørsmål og svar

Bruk av informasjon fra Byggekortleseren som kontroll på timeføring vil være sammenlignbart med bruk av stemplingsur. Det vil være greit å benytte systemet til dette, men de ansatte/tillitsvalgte bør informeres om dette før systemet tas i bruk til slike formål.

Nei. Den kan monteres både innendørs og utendørs. Den er laget for å tåle nordisk klima.

Nei. Våre produkter er basert på leie. Da trenger du som kunde ikke tenke på programvareoppdateringer eller lignende. Videre ordner vi med bytte av produkt, kostnadsfritt, dersom din bedrift skulle oppleve utfordringer gjennom leieperioden.

Dokumenter

Her kan du laste ned dokumenter om byggekortleser som du kan lese igjennom, dele med ansatte eller skrive ut og dele ut eller henge opp for informasjon. Bare trykk på den du vil laste ned og så starter det automatisk.
Brukerveiledning for Byggekortleser
Brukerveiledning
PDF 2.5MB
Bruk av byggekort på byggeplassen
Viktig Info
PDF 2.5MB
Har du husker å registrere byggekort
Husk Kort
PDF 2.5MB