Infotech – Norsk leverandør av Adgangskontroll

Innhold

Hva er Adgangskontroll og hvordan fungerer det?

Adgangskontroll er et automatisert system som har som formål å kontrollere adgang til avgrensede områder. Dette blir stadig mer brukt på Norske bygg- og anleggsplasser, så hva vil dette kunne ha å si for din bedrift?

Ved stadig strengere krav i bygg- og anleggsbransjen er det både mer ønskelig, men også mer bruk for, muligheten til å begrense personer inn på et bestemt område. Ved å ta i bruk Adgangskontroll kan man enkelt regulere hvem som skal ha adgang til et aktuelt anleggsområde. Dette gir en høy grad av sikkerhet og ikke minst økt trygghet både for medarbeider og dens bedrift.

Hvordan kan vi i Infotech hjelpe?

Infotech er en av svært få leverandører av Adgangskontroll til bygg- og anleggsbransjen. Vi har egenutviklede produkt som har til formål å gjøre hverdagen enklere. Vår Adgangskontroll fungerer ved at en person som skal ha adgang til et avgrenset område autentiserer seg ved å benytte sitt personlige HMS-kort. Gyldig autentisering vil da gi en arbeider tilgang til å låse opp f.eks. en rondell, kjøre- og/eller skyveport eller gjerne en dør. Administrering av den enkeltes arbeiders tilgang gjøres enkelt av bygge- og/eller anleggsleder ved hjelp av PC, nettbrett eller mobil. All informasjon i arbeiderens personlige HMS-kort vil automatisk bli registrert i våre system. Dermed gir vår Adgangskontroll deg og din bedrift en effektiv og enkel måte oversikt over hvilke personer som er på byggeplassen til enhver tid. I tillegg innfrir man også enkelt krav om føring av elektronisk mannskapsregistrering og/eller elektronisk bemanningsliste.

I tillegg kan vi ved hjelp av våre samarbeidspartnere levere komplette løsninger til nettopp din bedrifts prosjekt. For vi samarbeider med de største aktørene innen sikringssystemer i Norge! Disse leverer alt fra rondeller, kjøre- og skyveporter, byggegjerder m.m. Vi fremskaffer mer enn gjerne både pris og ikke minst forslag til hvordan vi kan løse et hvert prosjekts utfordringer.

Hvorfor oss i Infotech?

Vårt mål er å gjøre hverdagen så enkel som mulig! Derfor kan vi stolt meddele ALLE at som kunde av Infotech slipper man å binde kapital ved å kjøpe utstyr. Hos oss så leier man, gjennom hele kundeforholdet. Da er det meget viktig å legge til at våre kunder får et «eierforhold» til våre produkt, noe som gjør at utstyr som ikke er i bruk kan lagres på kundens eget lager/kontor og blir således IKKE fakturert så lenge utstyr ikke er i bruk. Våre kunder kan derfor enkelt flytte med seg våre produkt fra et prosjekt til et annet, uten ekstra kostnader. Enkelt og greit!

Vil du vite mer om hvordan vi kan løse din bedrifts utfordringer? Ta kontakt med oss slik at vi kan finne en passende løsning for nettopp deg og din bedrift. Les mer om Adgangskontroll her: