Vi har oppdatert ChkBox App! Slik kommer du i gang!

Innhold

I 2021 kommer vi i Infotech til å lansere mange spennende nye ting! Først ut allerede 4. januar er en oppdatert ChkBox App for elektronisk mannskapsregistrering og oversiktslister.
Den nye appen har et mer moderne og penere utseende, men ikke minst er den klargjort for mange nye funksjoner som vil komme fremover.

Slik kommer du i gang

Hvis du tidligere har brukt ChkBox App fra Infotech vil du automatisk få den nye appen i løpet av en uke eller to. Hvis du er utålmodig kan du gå inn i App Store eller Play Store og oppdatere den manuelt.

Første gang du starter den nye appen må du registrere kortet ditt. Det første skjermbildet spør deg om du vil bruke appen med et norsk HMS-kort eller et svensk ID06-kort.
C h k Box app
Når du har valgt norsk eller svensk, skriver du inn kortnummeret ditt og trykker fortsett.
Hvis vi ikke har registrert mobilnummeret ditt fra før blir du deretter bedt om å skrive inn mobilnummeret ditt og utløpsdatoen til HMS-kortet ditt. Du vil da få tilsendt en PIN-kode på SMS som du kan skrive inn i det neste skjermbildet.
(Hvis du har brukt den gamle appen før og vi allerede har registrert et mobilnummer på kortet ditt vil du få PIN-kode uten å måtte skrive inn utløpsdato og mobilnummer selv).

Du er nå logget inn i appen. Det første appen vil gjøre er å sjekke posisjonen din med GPS og se om du befinner deg på en byggeplass du har tilgang til. I så fall vil prosjektet bli vist nederst på skjermen, og du kan sjekke inn på prosjektet med et eneste trykk.

Hvis du ikke ser byggeplassen din nederst, må du klikke deg inn på «Prosjekter». Du vil da se en liste over de prosjektene du har tilgang til, og du kan sjekke inn ved å klikke på «sjekk inn»-knappen. Hvis du ikke finner prosjektet ditt i listen heller, må du søke etter det. Klikk da på «søk» nederst til høyre og skriv inn navnet på byggeplassen. Når du har søkt opp og sjekket inn på prosjektet en gang vil du alltid finne det under nylige prosjekter slik at du ikke trenger å søke etter det flere ganger.
Når du er ferdig med arbeidsdagen og skal sjekke ut av prosjektet er det bare å starte appen igjen. Prosjektet du er inne på vil da ligge på forsiden slik at du kan sjekke ut med et eneste trykk på «Sjekk ut»-knappen. Du kan også gå inn på prosjektlisten og sjekke ut derfra.
Du kan også klikke på navnet på prosjektet for å komme inn på prosjekt-siden i appen. Her kan du se en logg over når du har registrert deg inn og ut tidligere.

Brukerkonto

På forsiden er det også en knapp for «Brukerkonto». Her har du mulighet til å velge språk i appen. Foreløpig har vi støtte for norsk, svensk og engelsk. Flere språk vil komme.
Du kan også endre mobilnummeret vi har registrert på HMS-kortet ditt.

Observasjoner

Observasjoner er en ny tjeneste som kommer snart.